Žuti mravi i Pustinjski štakori (2008)
"Trpinjsku cestu branili su ljudi raznih profila. Bilo je poljoprivrednika, muzičara, srednjoškolaca, avanturista. Ti ljudi u ratu tvorili su dva najelitnija odreda branitelja Vukovara - Žute mrave i Pustinjske štakore. Išli su u akcije dok se većina drugih nije usuđivala izaći iz podruma. Žuti mravi i Pustinjski štakori zajedno sa Turbo vodom zaslužni su za velike neprijateljske gubitke na vukovarskom bojištu, a slijedom toga i za dugotrajnost otpora hrvatskih branitelja Vukovara." → na spremnici diska