Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja, 2006)
Web-stranice centra koji obavlja poslove vanjskoga vrjednovanja u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske i poslove provođenja ispita temeljenih na nacionalnim standardima.