Ultrasound evaluation of ovarian response to photoperiodic control measures in Camelus dromedarius - Vyas, Sumant (Array, 2008)
Istraživanje je provedeno u svrhu ultrazvučnoga praćenja utjecaja svjetlosnoga razdoblja kontroliranog pomoću maske na očima na tijek i dinamiku folikulogeneze u deva i određivanja razine progesterona za praćenje cikličnih promjena na jajnicima.