Pathological and biochemical studies of experimental hypothyroidism in sheep - Mostaghni, Khodadad (Array, 2008)
Svrha pokusa bila je istražiti patološke i biokemijske promjene u ovaca s hipotireoidizmom. U pokus je uzeto 12 iranskih križanih ovaca u dobi od 3 do 3,5 godine tjelesne mase 45 do 65 kg.