Pučko otvoreno učilište Daruvar (Pučko otvoreno učilište Daruvar, 2008)
Mrežne stranice učilišta koje objedinjuje razne tečajeve za osoposobljavanje i usavršavanje, tečajeve stranih jezika, glazbene tečajeve i sl.