Bilten prinova Zbirke knjiga o Domovinskom ratu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Odsjek u središnjoj službi čitaonica, Zbirka knjiga o Domovinskom ratu, 2010)
Mrežne stranice biltena koji sadrži knjige i drugu građu prinovljenu u Zbirci