Supporting product development process through the ERP system - Galeta, Tomislav (Array, 2008)
Sažetak: Osnovni rezultat integracije sustava za korisnika u poduzeću bi trebao biti lakša uporaba sustava. U cilju podrške procesu razvoja proizvoda u malim i srednjim proizvodnim tvrtkama, razmotrili smo integraciju probranih funkcija za upravljanje proizvodnim podacima. Razvili smo prikladni informacijski model i izvršili prototipnu implementaciju modela u odabrani ERP sustav: ERPINS-M. Prototipna implementacija je potom procijenjena sukladno prethodno objavljenim smjernicama i uspoređena s ERP sustavom prije implementacije. Predloženi model može pružiti dostatnu i dobro integriranu podršku procesu razvoja proizvoda