Poboljšavanja u sustavu upravljanja kvalitetom metodologijom "Lean Six Sigma" - Kondić, Živko (Array, 2008)
Sažetak: Sustavi upravljanja kvalitetom postoje u većini organizacija koje su danas prisutne na tržištu. Jedan je od važnih ciljeva u tim organizacijama postići zadovoljstvo kupca. Kako bi se približile tom cilju organizacije nastoje kontinuirano poboljšavati svoje sustave upravljanja kvalitetom. Tijekom godina razvile su se mnoge tehnike poboljšavanja, a jedna od najsuvremenijih je i "Lean Six Sigma". U radu se prikazuje razvoj najvažnijih tehnika poboljšanja. Također su prikazane i osnovne karakteristike "Lean Six Sigma" metodologije