Prekogranični i poreznopravni aspekti djelovanja investicijskih fondova - Žunić Kovačević, Nataša (Array, 2008)
Sažetak: U radu se izlažu prekogranični i poreznopravni aspekti poslovanja investicijskih fondova, s posebnim naglaskom na otvorene investicijske fondove.