Smotra Saveza hrvatskih pjevačkih društava : u slavu 1000-godišnjice hrvatskog kraljevstva i 50-godišnjice Saveza hrvatskih pjevačkih društava ([s. n.], 1925)
Sadrži program smotre i popis članova S. H. P. D.