Zakon o naknadi za imovinu oduzetu za vrijeme jugoslavenske komunističke vladavine : praksa Upravnog suda Republike Hrvatske - Karlovčan Đurović, Ljiljana (Array, 2008)
Sažetak: U radu je iznesena ustaljena praksa Upravnog suda Republike Hrvatske vezana uz primjenu Zakona o naknadi za imovinu oduzetu za vrijeme jugoslavenske komunističke vladavine (dalje: Zakon o naknadi).Osim toga navedena je i novija praksa Upravnog suda vezana uz Zakon o naknadi te promjena prakse potkrijepljena sa zaključcima sjednica Imovinsko-pravnog odjela suda.Iznesene su i dileme vezane uz pravo na naknadu imovine stranaca