Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske : Agency for Regional Development of the Republic of Croatia (ARR - Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, 2009)
Mrežne stranice agencije koja se bavi razvojnom politikom Republike Hrvatske