Regionalna razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije (Regionalna razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, 2007)
Mrežne stranice agencije čije su glavne aktivnosti poticanje razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva te promidžba županije