Povratna informacija učenika osnovnih škola o prednostima i nedostacima HNOS-a u nastavi povijesti - Ćosić, Slavica (Array, 2008)
Sažetak: Članak govori o rezultatima ankete provedene u OŠ «Vladimir Nazor» u Čepinu. Ukupno je anketiran 81 učenik četiri 7. razreda. Cilj nije bio znanstveno istraživanje, nego saznati mišljenje učenika o njihovom snalaženju u ''novome'' načinu rada i ''starim'' udžbenicima, je li im bilo lakše ili teže učiti, znaju li više ili manje… kako se osjećaju pod satom povijesti te koje prijedloge imaju za poboljšanje nastave povijesti i HNOS-a općenito