Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, 2007)
Mrežne stranice zaklade čija je svrha pružiti financijsku pomoć za teško socijalno ugrožene obitelji hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji