The efficacy of gabapentin in migraine prophylaxis : an observational open label study - Vuković, Vlasta (Array, 2009)
Migrena je čest poremećaj koji smanjuje kvalitetu života. Cilj ove studije bio je ustanoviti učinkovitost i sigurnost gabapentina u profilaksi migrene kod bolesnika refraktornih na drugu profilaktičnu terapiju