The efficacy of gabapentin in migraine prophylaxis : an observational open label study - Vuković, Vlasta; Lovrenčić-Huzjan, Arijana; Bosnar-Puretić, Marijana; Demarin, Vida (2009)
Migrena je čest poremećaj koji smanjuje kvalitetu života. Cilj ove studije bio je ustanoviti učinkovitost i sigurnost gabapentina u profilaksi migrene kod bolesnika refraktornih na drugu profilaktičnu terapiju
Bibliografija: 41 jed
Keywords: Migrena -- Terapija -- Prevencija