Hrvatski sommelier klub : Club Croate de Sommellerie (HSK, 2010)
Mrežne stranice koje promoviraju napredak profesije sommeliera, produbljivanje svijesti o kulturi hrane i pića i edukacija profesionalaca kao i građanstva.