Hrvatsko društvo za biokemiju i molekularnu biologiju : The Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology (Hrvatsko društvo za biokemiju i molekularnu biologiju, 2004)
Mrežne stranice društva s zadaćom poticanja znanstvenog i stručnog rada na području biokemije.