Cerebellar glioblastoma in the elderly : case report - Božić, Boris, liječnik (Array, 2009)
Glioblastom maloga mozga je veoma rijedak. Dosad su u literaturi prikazana 33 bolesnika starije životne dobi s glioblastomom maloga mozga