Effects of relapsing-remitting multiple sclerosis treatment withinterferon beta-1b results of a three-year follow-up study - Ješić, Aleksandar (Array, 2009)
Cilj ove prospektivne studije bio je procijeniti učinkovitost terapije interferonom beta-1b u grupi od 32 bolesnika oboljela od relapsno-remitentne forme multiple skleroze liječenih tokom trogodišnjeg perioda, te dobivene rezultate usporediti sa rezultatima dostupnim u literaturi