Traumatic epidural hematomas in posterior cranial fossa - Ašanin, Bogdan (Array, 2009)
Epiduralni hematom stražnje lubanjske jame (EHSLJ) je rijetka komplikacija kod povrede glave. Nespecifični klinički znaci i rijetkost ove lezije kod kraniocerebralnih ozljeda dodatno otežavaju dijagnozu. Cilj rada je ukazati na prednosti rane dijagnoze