Comparison of 18F-FDG positron mission tomography and computed tomography in patients with colorectal carcinoma and lymphoma : our initial clinical experience - Coha, Božena; Radmilović, Karmela; Gardašanić, Jasna; Daković, Mirna; Štefanić, Mario; Latić, Azra; Mitrečić, Drago (2009)
Usporedili smo nalaze fluoro-18-fluorodeoksiglukoza (FDG) pozitronske emisijske tomografije (18F-FDG PET) i kompjutorizirane tomografije (CT) u bolesnika s malignim limfomom i kolorektalnim karcinomom
Bibliografija: 13 jed
Keywords: Maligni limfom -- Kolorektalni karcinom