Natural history of brucellosis in an endemic region in different time periods - Bosilkovski, Mile (Array, 2009)
Cilj studije bio je utvrditi razvoj i ishod bruceloze kod ljudi u jednom endemskom području u odnosu na vremenski pomak. Demografski, epidemiološki, klinički i laboratorijski podaci te ishodi u bolesnika s brucelozom liječenih na Klinici za infektivne bolesti u Skopju kroz dva vremenska razdoblja uspoređeni su retrospektivnom analizom