Symptoms of annular pancreas exacerbated by pregnancy - Ledinsky, Mario (Array, 2009)
Anularna gušterača je rijetka embrijska anomalija. Simptomi kojima se javlja u odrasloj dobi pripisuju se pankreatitisu, bilijarnoj patologiji ili dispepsiji, pa se do dijagnoze dolazi sa znatnim vremenskim odmakom