Effect of different storage conditions on the dielectric properties of the sea bass (Dicentrarchus labrax, L.) - Šimat, Vida (Array, 2009)
Promatrana su dielektrična i senzorska svojstva lubina (Dicentrarchus labrax,L.) pohranjenog u šest različitih uvjeta skladištenja kroz 75 stati od uginuća. U svim uvjetima skladištenja zabilježen je pad očitanih torimetar vrijednosti (TM) kroz vrijeme koji ukazuju na varijabilnost dielektričnih svojstava