Nest characteristics of three labrid species in the Gulf of Trieste (Northern Adriatic Sea) - Lipej, Lovrenc (Array, 2009)
Usnjače umjereno toplih mora su graditelji gnijezda koja su najčešće izgrađena od biljnog materijalaili detritusa