Nutritivna vrijednost pet kultivara rajčice uzgojene na kamenoj vuni - Dobričević, Nadica; Voća, Sandra; Pliestić, Stjepan (2009)
Kakvoća svježih plodova rajčice (Lycopersion esculentum Mill.) uzgojene na kamenoj vuni u hidroponu definirana je unutarnjim parametrima: udjelom suhe tvari, topivom suhom tvari (°Bx), ukupnom kiselosti (% limunske kiseline), pH, postotkom NaCl i L-askorbinske kiseline
Bibliografija: 13 jed
Abstract
Keywords: Rajčice -- Nutritivna vrijednost