Utjecaj pripravka zeolita na proizvodne rezultate i mikroklimat u tovu teških svinja - Uremović, Zvonimir (Array, 2009)
Cilj istraživanja bio je ustanoviti utjecaj pripravaka zeolita iz Donjeg Jesenja Anivitala SPS i Aromavitala SPS na proizvodne rezultate i mikroklimat u tovu svinja do 150 kg tjelesne mase.