DNA-čip tehnologija - Bolarić, Snježana (Array, 2009)
Važnim područjem korištenja DNA-čipa smatra se analiza genske ekspresije i otkrivanje polimorfizma na razini nukleotida (SNP - Single Nucleotide Polymorphisms)