DNA-čip tehnologija - Bolarić, Snježana; Trusk, Marija; Kozumplik, Vinko; Vokurka, Aleš (2009)
Važnim područjem korištenja DNA-čipa smatra se analiza genske ekspresije i otkrivanje polimorfizma na razini nukleotida (SNP - Single Nucleotide Polymorphisms)
Bibliografija: 16 jed
Abstract
Keywords: DNA-čip -- Genomi -- Dijagnostika