3. međunarodna izložba originalnog crteža = 3eme exposition internationale de dessins originaux (Moderna galerija Rijeka, 1972)
Kompozicija brojki tri koje su u središtu plakata zgusnute do mjere da tvore crnu površinu. Na toj podlozi nalazi se lik Mona Lise u fluorescentnim bojama