Hrvatski centar za poljoprivredu, hranu i selo (Hrvatski centar za poljoprivredu, hranu i selo, 2009)
Mrežne stranice centra osnovanog sa svrhom poticanja procesa prilagodbe, rasta i razvoja poljoprivrednog sektora