Mjerenje stabilnosti implantata šest tjedana nakon implantacije = Implant stability measurement six weeks after implantation - Krhen, Jurica (Array, 2009)
Oseointegracija je strukturalna i funkcionalna veza između površine kosti i dentalnog implantata. Njegova se stabilnost postiže izravnim kontaktom koštanog tkiva i titan-oksida na površini implantata. Nedavno je razvijen instrument za analizu rezonantne frekvencije, a koristi se novom jedinicom nazvanom kvocijent stabilnosti implantata („implant stability quotient“ - ISQ)