Utjecaj kroničnog parodontitisa na kvalitetu života u Brazilu = The impact of chronic periodontitis on quality of life in Brazilian subjects - Ferreira Lopes, Manuela Wanderley (Array, 2009)
Istraživanja utjecaja oralnog zdravlja na kvalitetu života koriste se mnogim indeksima kvalitete života. Zadatak ove analize bio je procijeniti vezu parodontitisa i kvalitete života na uzorku pacijenata s parodontitisom