Razlozi za ekstrakcije zuba : ogledna studija = The reasons for tooth extractions : a pilot study - Kalauz, Andrea (Array, 2009)
Svrha rada bila je istražiti i ustanoviti primarne razloge za ekstrakciju zuba u trajnoj denticiji