Modulacija morfologije osteogenih stanica pomoću ECM liganada i derivata caklinskog matriksa = Modulation of osteogenic cell morphology by ECM ligands and enamel matrix derivative - Reichert, Christoph (Array, 2009)
Svrha ovog istraživanja bila je testirati učinak ECM-bjelančevina, kolagena tipa I, laminina-1 te komercijalnog proizvoda EMD-a na morfološku i citoskeletnu organizaciju osteogenih stanic