Ciste u čeljusti : kliničko ispitivanje 621 slučaja = Cysts of the jaws : a clinical study of 621 cases - Pechalova, Petia F. (Array, 2009)
Ciste u čeljusti mnogo su češće nego u drugim kostima zbog razvojnih, odontogenih, rezidualnih te epitelnih tkiva u tom području. Ovo je istraživanje imalo zadatak da klinički i epidemiološki analizira pacijente sa cističnim lezijama liječene na Maksilofacijalnoj klinici Sveučilišne bolnice u Plovdivu, u Bugarskoj