Implantantno-protetička terapija manjka prednjeg zuba = Implantoprosthetic therapy of a missing front tooth - Živko-Babić, Jasenka (Array, 2009)
Posljednjih nekoliko desetljeća implantantno-protetička terapija sve se češće predlaže kod djelomice ozubljene čeljusti. Ugradnja implantata u prednjem dijelu usta vrlo je zahtjevna i tehnički osjetljiva. Pacijenti danas zahtijevaju da protetički radovi izgledaju potpuno prirodno, a to od kliničara traži edukaciju, znanje i sposobnost. Svrha ovoga rada jest predstaviti rezultate implatatno-protetičke terapije manjka prednjeg zuba kod pacijenata Katedre za fiksnu protetiku Stomatološkog fakulteta u Zagrebu