Antiresorptivni učinak intrakanalne aplikacije alendronata na eksperimentalnom modelu = The antiresorptive effect of intracanal application of alendronate in canine model - Prohić, Samir (Array, 2009)
Koristiti se tvarima koje sprječavaju resorpciju korijena bila bi alternativa slučajevima neuspješnih replantacija zuba. Svrha: Željelo se ispitati otopinu alendronata (ALNa) kao intrakanalnog terapijskog sredstva za kasno reimplantirane zube