Sindikat hrvatskih učitelja (Sindikat hrvatskih učitelja, 2002)
Mrežne stranice sindikata sa svrhom promicanja i zaštite prava i interesa, te dostojanstva i ugleda članova Sindikata i drugih;;radnika.