Formulation development of oral controlled release tablets of hydralazine : optimization of drug release and bioadhesive characteristics - Singh, Bhupinder (Array, 2009)
Istraživanje uključuje razvoj bioadhezivnih hidrofilnih matriksa hidralazin hidroklorida za oralnu uporabu, optimizaciju oslobađanja ljekovite tvari in vitro i bioadhezivnih svojstava ex vivo na sluznici želuca svinje