H-indeks kao novi scientometrijski indikator = H-in dex as a new scientometric indicator - Jokić, Maja, knjižničarka (Array, 2009)
U tekstu se raspravlja o indikatorima vrednovanja znanstvenog rada znanstvenika i časopisa. Naglasak je na značenju i važnosti novog scientometrijskog indikatora h-indeksa, koji je uveo fizičar Hirsch 2005. godine i koji su prihvatile vodeće citatne baze kao i šira znanstvena zajednica