David - udruga građana za zaštitu ljudskih prava (David - udruga građana za zaštitu ljudskih prava, 2007)
Mrežne stranice udruge osnovane s ciljem omogućavanja građanima pravo na nepristrane i istinite informacije o djelovanju vjerskih institucija u RH