Analitički učinak analizatora Gem Premier TM 4000 : usporedno istraživanje = Analytical performance of the Gem Premier 4000 : a comparison study - Hrabrić Vlah, Snježana (Array, 2009)
Uvod: Cilj ovog istraživanja bio je usporediti analizator za pretrage uz bolesnika (engl. point-of-care testing, POCT) Gem Premier TM 4000 s referentnim analizatorima.