Poslovna i obiteljska strategija samoborske medičarsko-svjećarske obitelji Oslaković - Kirchhoffer, Sonja (Array, 2009)
Sažetak: U radu su primjenom metode usmene povijesti analizirani čimbenici tržišnog opstanka obitelji Oslaković u uvjetima velikih političko-gospodarskih promjena od tridesetih godina XX. stoljeća do danas