Kažnjiva djela klerika protiv šeste Božje zapovijedi (kan. 1395) - Šalković, Josip (Array, 2009)
Služeći se pravnim izvorima i literaturom, autor za objekt rada postavlja komentar kan. 1395 Zakonika kanonskoga prava iz 1983. godine u kojemu zakonodavac određuje kažnjiva djela klerika protiv šeste Božje zapovijedi i propisuje kazne za ta djela.