Physicochemical characterization of solid dispersion systems of tadalafil with poloxamer 407 - Vyas, Vikrant (Array, 2009)
U radu je ispitivano oslobađanje u vodi teško topljivog lijeka tadalafila iz čvrstih disperzijskih sustava