Hrvatsko društvo za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju Hrvatskog liječničkog zbora : Croatian Society for Nephrology, Dialysis and Transplantation of Croatian Medical Association
Mrežne stranice društva koje se bavi stručnim i znanstvenim rada na području nefrologije, dijalize i transplantacije bubrega.