Groteska - Pleše, Zoran ([Zagreb], 1963)
Gola starica vodi psa na uzici. Pas u zubima drži plijen
Signatura d.d. otisnuto: PLEŠE ZORAN 1963; d.d. ispod otiska olovkom: Zoran Pleše; d.l. ispod otiska olovkom: bakr.-aquat.; sredina ispod otiska olovkom: II/XIII
Keywords: bakropisi